آشپزی ماهرانه راز و رمزی دارد که ما در اینجا به 6 تای آن اشاره می کنیم.

امام صادق عليه السلام می فرماید: نيكى و خوش اخلاقى، شهرها را آباد و عمرها را زياد مى كند.

 

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز،6 نکته ای که باعث خوش طعم تر شدن غذا می شوند عبارتند از:

1-اگر قصد دارید ماهی را بیش از یک روز فریز کنید، آن را کاملا با نمک و زردچوبه آغشته و بعد فریز کنید.

 

2- اگر برنج بیش از حد جوش خورد، ۳-۲ قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید تا وا نرود.

 

3- هنگام استفاده از کره در پخت، کمی روغن به آن اضافه کنید تا کره نسوزد.

 

4- برای ترد شدن کلم قرمز، مقداری آب داخل ظرف بریزید و روی اجاق بگذارید و ۲ قاشق غذاخوری سرکه به آن اضافه کنید. کلم‌ها را خرد کنید و داخل آب جوش و سرکه بریزید. بعد از مدت کمی آنها را آبکش کنید. اگر کلم خردشده را در ظرف فلزی بریزید و چند دقیقه داخل فریزر قرار دهید هم بسیار ترد خواهد شد.

 

5- برای سرخ شدن سریع‌تر پیازها، نصف قاشق چایخوری نمک به روغن درون تابه اضافه کنید. با این کار‌ پیازها سریع‌تر سرخ می‌شوند و طعم بهتری پیدا خواهندکرد.

 

6- ادویه جوز هندی را در آخر به غذا اضافه کنید زیرا حرارت، طعم آن را از بین می برد.

 

گروه خانواده جام نیوز/ 2005

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه