كمپاني جنرال الكترونيك اديسون اولين اجاق خوراك پزی ماكروفر را برای مصارف عمومي توليد كرد و از آن زمان به بعد مصارف تجاری و خانگي اين اجاق‌ها در حال افزايش بوده است.

امام علی علیه السلام: سرکه، خوب خورشتی است. زرداب را می شکند، صفرا را فرو می نشاند و قلب را زنده می کند.

 

 

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز،  این اجاق‌ها غذا را بوسیله عمل اصطحکاک می پزند بدین ترتیب که با تولید امواج کوتاه رادیویی که طول موج های آن از یک میلی متر تا سی سانتیمتر می باشد و نفوذ این امواج در غذا و با به ارتعاش در آوردن مولکولهای آن و ایجاد گرما، غذا را طبخ میکنند.

 

- اگر می‌خواهید قرص نانی را که به اندازه سنگ سخت شده است گاز بزنید، آن را در ماکروفر بگذارید.



- پیتزا هم مانند نان پس از قرار گرفتن در ماکروفر و نرمی خود را از دست داده و در جریان هوای آزاد به سرعت سفت می‌شود.
 


- ورود مرغ پوست کنده به ماکروفر مساوی با تبخیر کامل آب موجود در بافت‌های گوشت است و حاصل کار یک مرغ خشک شده خواهد بود.



- گاهی صبر کردن برای آب شدن یخ بستنی طاقت فرساست. اما هیچ وقت برای یخ زدایی بستنی از ماکروفر استفاده نکنید، چون نیمی از بستنی در حالی که نیمی دیگر از آن همچنان یخ زده است، ذوب می‌شود.



- هیچ‌گاه برای گرم کردن کیک از ماکروفر استفاده نکنید بلکه آن را در فر قرار دهید.

 


- میوه‌های پوست کنده هم در ماکروفر و به میوه خشک تبدیل می شوند.



- گذاشتن تخم مرغ در ماکروفر مساوی با منفجر شدن آن است.

 

- نتیجه استفاده از ماکروفر برای گرم کردن ماهی و میگو هم به هیچ‌وجه رضایت بخش نخواهد بود.

 

 

بیتوته / 2020
 

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه