برای سریع‌تر خشک کردن گل‌ها می‌توانیم از اتو یا شن استفاده کنیم.

امام صادق (ع) فرمودند: هر كس سه روز آخر ماه شعبان را روزه بگيرد و به روزه ماه رمضان وصل كند خداوند ثواب روزه دو ماه پى در پى را برايش محسوب مى‏كند.

 

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز،

گل‌ها جلوه‌ی زیبای قدرت خداوند در طبیعتند. لطافت، زیبایی، رنگ‌های متفاوت، رایحه‌ی مطبوع گل‌ها باعث می‌شود که بسیاری علاقه‌مند باشند که آن‌ها را به شکل‌های مختلف نگهداری کنند. بعضی مواقع دسته گل‌های طبیعی زیبایی برای ما آورده می‌شود که دوست داریم آن‌ها را نگهداری کنیم.

 

راه‌های مختلفی برای نگهداری گل‌های طبیعی که عمر کوتاهی دارند، وجود دارد. یکی از این راه‌ها خشک کردن گل‌هاست،با ابزار و از راه‌های مختلفی می‌شود گل‌های طبیعی را خشک کرد. در این مقاله به چند روش اشاره می‌کنیم:

 

خشک کردن گل‌ها به وسیله کتاب
هرگاه دستگاه خاص پرس در دسترس ما نبود از کتاب‌های سنگین برای خشک کردن گل استفاده می‌کنیم. بدین طریق که گل‌ها را لای کاغذ یا روزنامه قرار داده و در بین صفحات کتاب پایینی قرار می‌دهیم. سپس یک آجر، اتو یا هر وسیله‌ی سنگین را روی کتاب‌ها می‌گذاریم. البته توجه داشته باشید که از روزنامه با چاپ مشکی استفاده می‌کنیم و روزنامه با چاپ رنگی برای این کار مناسب نیست و رطوبت به خود نمی‌گیرد.

سعی می‌کنیم وسط گل‌هایی را که کمی برجستگی دارند با انگشت فشار دهیم تا کاملاً خوابیده شوند. در روزهای اول هر ۱۲ ساعت یک بار به گل‌ها سر می‌زنیم و اگر ممکن باشد روزنامه‌های آن‌ها را عوض می‌کنیم تا سریع‌تر خشک شوند. مدت خشک شدن گل‌ها در این روش ۱۰ الی ۱۲ روز می‌باشد. برای خشک کردن انواع برگ‌ها، گل بنفشه و داوودی مینیاتوری این روش مناسب است.

 

خشک کردن گل‌ها به وسیله شن
برای این منظور می‌توان از شن‌های ساحل دریا استفاده کرد. ابتدا شن‌ها را شسته تا کاملاً تمیز شوند.
سپس گل‌ها را در داخل شن می‌خوابانیم. باید دقت داشته باشیم که سنگ‌ریزه‌های درشت در میان شن‌ها نباشد تا آسیبی به گلبرگ‌های گل وارد نشود.

 

خشک کردن گل‌ها توسط اتو
برای سریع‌تر خشک کردن گل‌ها می‌توانیم از روش اتو کردن استفاده کنیم. گل را در بین دستمال کاغذی قرار می‌دهیم و چند روزنامه در زیر و روی آن می‌گذاریم، سپس آن را با اتو خشک می‌کنیم. اما این روش خیلی برای خشک کردن گل مناسب نیست زیرا رنگ گل در این روش مقداری تغییر می‌کند.

 

خشک کردن گل‌ها در محلول گلیسیرین و آب داغ
برای میوه‌های خوشه‌ای (مثل انگور) و شاخه‌های اُکالیپتوس از این روش استفاده می‌شود. بدین صورت که یک قسمت گلیسیرین را با دو قسمت آب مخلوط می‌کنیم (ابتدا مقداری نمک را در آب داغ حل می‌کنیم) و شاخه‌ها را در آن فرو می‌کنیم.

زمانی که برگ‌ها مقداری رطوبت داشته باشند، متوجه می‌شویم که به اندازه کافی گلیسیرین به آن‌ها رسید�� و خشک شده‌اند. با استفاده از این روش، برگ‌ها نرمی و لطافت خود را حفظ می‌کنند. برگ‌های اُکالیپتوس، گل رز، کاملیا و میوه‌های خوشه‌ای را با این روش خشک می‌کنند.

 

سبک زندگی اسلامی/ 2015

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه