حلوا معمولاً برای مراسم‌های عزاداری استفاده می‌شود ولی فوت و فن هایی هم نیز دارد.

امام صادق - علیه السّلام - فرمود: کاسنی شفای هزار درد است و هر مرضی که در درون انسان باشد آن را ریشه کن می کند.

 

 

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، راز و رمز های حلوا را برای شما بازگو می‌کنیم:

 

1ـ آرد حلوای گندم بهتر است آرد نان سنگک باشد در این صورت حلوا خوش‌رنگ‌تر و بهتر می‌شود.


2ـ روغن جامد به تنهایی برای درست کردن حلوا مناسب نیست، چون می‌بندد و منظره و مزه بدی پیدا می‌کند. (خصوصاً در زمستان)


3ـ آرد را باید با ملایمت سرخ کنید تا نسوزد چون اگر آرد بسوزد مزه‌ی حلوا تلخ می‌شود و شکل ظاهری آن نیز یک‌رنگ و یک‌دست نمی‌شود.


4ـ با آرد برنج می‌توانید حلوا درست کنید که باید آرد کمتر سرخ شود و به آن ترحلوا می‌گویند.


5ـ آرد حلوا را باید حتماً الک کنید.


6ـ موقع مخلوط کردن آرد سرخ شده با شربت باید خیلی مراقب بود و برای این منظور دستکش آشپزخانه بپوشید. تا احتمال پریدن حلوا و سوختن دست کاهش یابد.


7ـ بهتر است از قاشق چوبی برای هم زدن آرد و شربت استفاده کنید.


8ـ زعفران حلوا را باید کاملاً سایید و درشت‌ نباشد چون در حلوا دیده می‌شود.


9ـ برای صرفه‌جویی در مصرف زعفران می‌توانید مقدار یک‌دوم لیوان از آب حلوا را کم کنید و گلاب اضافه کنید و به جای یک‌دوم زعفران نیز از گلرنگ زعفران استفاده کنید.


10ـ برای تزیین روی حلوا می‌توانید از ترحلوا که رنگ روشنتری دارد نیز استفاده کنید.


11ـ از کنجد و خشخاش نیز می‌توانید برای تزیین روی حلوا استفاده کنید.


12ـ سرخ کردن به اندازه‌ی آرد نکته مهم در پختن حلوا می‌باشد.

 

 

هنر آشپزی / 2020

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه