ظرف های متعددی در بازار موجود است که ما به اختصار نمونه هایی از این قابلمه ها را می گوییم.

امام صادق علیه السلام فرمود: سرزمین کربلا و آب فرات، اولین زمین و نخستین آبى بودند که خداوند متعال به آنها قداست و شرافت بخشید.

 

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، یکی از دغدغه های زنان خانه دار این است که غذای سالم بپزند و مهم تر از  در ظرف مناسب غذا را طبخ شود.

 

بهترین قابلمه برای پخت غذا - تصویر 1

 

قابلمه مسی


این قابلمه‌ها که از قدیم‌ در آشپزخانه‌های ‌ایرانی بوده‌اند دوباره و با طراحی جدید در بازار عرضه شده‌اند.

این جنس کاملا حرارت را به همه ظرف منتقل می‌کند.

تغییر رنگ کمی در محدوده زمانی دارد که به سمت سبز متمایل می‌شود.داخل ظرف‌های جدید را روکش می‌کنند تا سلامت را به خطر نیندازد.

 

بهترین قابلمه برای پخت غذا - تصویر 2

 

قابلمه‌های پیرکس


برای پخت غذاهای آب‌دار مثل خورش مناسب هستند.

کارخانه‌های سازنده، آنها را برای استفاده روی گازهای برقی پیشنهاد می‌کنند که در ایران کاربرد زیادی ندارد.

بهترین قابلمه برای پخت غذا - تصویر 3

 

قابلمه‌های نچسب


مصرفشان بیشتر از مصرف‌های عمده و در رستوران‌ها در خانه‌ها و آشپزخانه‌های خانگی است.برای سرخ‌کردن و پختن بهترین انتخاب هستند.

تمیزکردنشان بسیار ساده است چون غذا به ته آنها نمی‌چسبد و روغن به راحتی از داخل آنها قابل‌زدودن است.

هنگام شستن حتما باید از یک اسفنج لطیف ابری استفاده کنید تا آن را خط نیندازد. نسبت به دیگر قابلمه‌ها قیمت بالاتر و البته ماندگاری بیشتری دارد.تغییر شکل نمی‌دهد.

 

بهترین قابلمه برای پخت غذا - تصویر 4

 

قابلمه‌های رنگی


این قابلمه‌های رنگی استیل و ضدزنگ هستند و می‌توانند فضای آشپزخانه شما را شاد کنند اما ممکن‌است رنگشان در طول زمان خش بخورد یا کمی تغییر کند.
وزن سبکی دارند. برای هر نوع پختی مناسب هستند.

به خاطر موادی که در آنها به کار رفته است، دوستدار طبیعت نام گرفته‌اند. داخل آنها براق شده و رنگ غذا را بهتر نشان می‌دهد.


بهترین قابلمه برای پخت غذا - تصویر 5

 

قابلمه آلومینیومی


این قابلمه‌های آلومینیومی، برای پخت‌وپز در خانه‌ها و رستوران‌ها و کافه تریا‌ها مناسب هستند، وزن کمی دارند و در اندازه‌های بسیار مختلف عرضه شده‌اند. این جنس‌های جدید که در بازار عرضه شده‌اند مثل جنس‌های قدیمی سیاه نمی‌شوند و زود تغییر شکل نمی‌دهند. حرارت به یک میزان در همه سطوح آنها پخش می‌شود. قیمت مناسبی نسبت به بقیه قابلمه‌ها دارند.

برای پخت‌وپزهایی که به زمان طولانی و آهسته جوشیدن نیاز دارند مثل سوپ، گوشت، شیر و... مناسب هستند زیرا برای مدت طولانی گرما را در خود نگه‌می‌دارند. در زمان پخت، در ظرف را حتما بگذارید.‌ این ظرف‌ها برای سرخ‌کردن‌ طولانی موادغذایی هم مناسب هستند. هنگام شستشو باید بسیار مواظب باشید تا لعاب ظرف خراشیده نشود چون ترکیب‌های سمی آلومینیوم می‌تواند وارد غذا شود.

 

بهترین قابلمه برای پخت غذا - تصویر 6

 

 

قابلمه استیل


مناسب برای پخت سوپ و خورش است. گرما را به میزان زیاد در خود نگه‌می‌دارد.مقاومت خوبی در برابر تغییر شکل و رنگ دارد. سنگین نیست و شستشوی آن آسان و احتمال خراش‌خوردگی‌اش کم است.
دسته‌های این مدل طوری طراحی‌شده که در صورت حرارت زیاد به سرعت آسیب نمی‌بیند.

 

پرشین پرشیا / 2018

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه