پوست‌ كندن‌ پياز، كار بسيار دشواري‌ است‌ به‌ طوري‌ كه‌ اغلب‌ از آن‌ فرار مي‌كنند.

حضرت امام  موسی الکاظم (ع) فرمودند: افطارى دادن به برادر روزه ‏دارت از روزه ‏ات بهتر است.

 

 به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، حاضر به‌ پوست‌ كندن‌ پياز پوست‌ كندن‌ نيستند زيرا بوي‌پياز چشمها را مي‌سوزاند و اشك‌ها به‌ سرعت‌ جاري‌ مي‌شوند به‌ چند روش‌ ساده‌ براي‌ توجه‌ كنيد.


-1 قسمت‌ ريشه‌ پياز را نگيريد و از سر پياز آن‌ را ريز كنيد.

-2 پياز را در يخچال‌ قرار دهيد و پس‌ از چندساعت‌ آن‌ را ريز كنيد.

-3 به‌ هنگام‌ خردكردن‌ پياز، دهان‌ خود راببنديد.

-4 پياز را هنگام‌ پوست‌ كندن‌ زير شير آب‌سرد بگيريد.

-5 پيازهاي‌ خيلي‌ تند را يك‌ ساعت‌ در آب‌سرد خيس‌ كنيد، پياز شيرين‌ مي‌شود.

-6 از مصرف‌ پياز بريده‌ شده‌ خودداري‌ كنيد، زيرا جاذب‌ ميكروب‌ است‌ مگر اينكه‌ روي‌ نيمه‌ باقي‌مانده‌ كمي‌ كره‌ يا روغن‌ بماليد كه‌ هم‌ مدت‌ بيشتري‌ تازه‌ مي‌ماند و هم‌ ميكروب‌ موجود در هوا را به‌ خود جذب‌ نخواهد كرد. پس‌ با اين‌ روش‌ها، ديگر موقع‌ پوست‌ كندن‌ پياز احساس‌ سوزش‌ درچشم‌هايتان‌ نمي‌كنيد.

 

کمونه/ 2015

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه