شاید تلخی بادمجان یکی از دلایل آفت زدن باشد ما به شما کمک خواهیم کرد تا تلخی آن را با کمترین زمان از بین ببرید.

حضرت محمد (ٌص)  فرمودند: رمضان ماهى است که ابتدایش رحمت است و میانه ‏اش مغفرت و پایانش اجابت و آزادى از آتش جهنم

 

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، همین که بادمجان را پوست کندید، آن را درون آب نمک بیندازید. سپس آن را از آب نمک خارج ساخته و با یک حوله کاغذی‌، آهسته روی آن بزنید تا خشک شود. آنگاه آماده طبخ می‌‌باشد.

 

بادمجان را پوست کنده‌، به وسیله چاقو از چهار طرف روی آن شکاف طولی ایجاد کنید. سپس روی آن نمک زده و بگذارید مدتی بماند، تلخی آن خارج خواهد شد.

 

روشی دیگر هم برای شما بیان میکنیم :بادمجان را پاک کرده و مقدار کمی نمک بر روی آن بپاشید و آن را مقابل نور آفتاب قرار دهید،پس از مدتی آن را بردارید و بشورید وبدون مصرف زیاد روغن، از آن برای طبخ غذا استفاده کنید.

 

گروه خانواده جام نیوز/ 2015

 


 

 

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه